Textproduktion

Artikel

"Det vi gör här är på riktigt!

För några år sedan hade jag den stora förmånen att få åka till Grönland och besöka en verksamhet som erbjuder personer med funktionsnedsättning meningsfulla aktiviteter och en daglig gemenskap med andra. Något som skapar glädje och hopp. Verksamheten drivs av Sven-Olov Åsblom som ursprungligen kommer från Bollnäs. Besöket var intressant och givande på så många sätt. 

Redaktionell marknadsföring

Effektiv rengöring i bagerimiljö

Redaktionell marknadsföring är något som jag har ägnat mig mycket åt genom åren. Här är ett exempel där jag både har stått för text, foto och video.  

Pressmeddelande

Marinmuseum efterlyser ubåtsbesättningar

från hela Sverige

PR var ett viktigt verktyg när jag arbetade med marknadsföringen av Marinmuseums ubåtshall. Flera av våra utskick fick stor spridning. Ett exempel på detta var när vi efterlyste före detta ubåstbesättningar runt om i landet. Ett pressmeddelande som i stort sett varje lokalredaktion nappade på.  

Artikel

Gatufotografernas favoritkameror

Fotosidan är nordens största community för fotografer och de ger också ut ett tryckt magasin sex gånger om året. För Fotosdian har jag skrivit ett antal artiklar. Bland annat intervjuer, tekniktester och fotoskolor. Här kan ni läsa ett kort utdrag ur en av artiklarna (som ligger bakom betalvägg). 

Behöver ni textinnehåll


Har ni behov av redaktionella texter, informationstexter, sökordsoptimerade texter till hemsidor,

eller säljande texter till annonser? Då finns jag här för er. Tveka inte att kontakta mig!