Webb och sociala medier

Webbprojekt, innehåll, drift


Behöver ni någon som sköter er hemsida och era sociala medier? Jag hjälper er! 


Genom åren har jag arbetat mycket med webbarbete och sociala kanaler. Jag har både suttit med i projektgrupper för nya hemsidor, varit webbredaktör och tagit hand om innehåll och annonsering i sociala kanaler. Bland annat för Vasamuseet, Marinmuseum, Nordiska minsiterrådet, liksom flera privta företag. Nedan ser ni tre exempel. 

Webbprojekt


När institutionen Nordens välfärdscenter skulle ta fram en ny webbsida var jag med i projektledningsgruppen för arbetet. 

Produktsida


Den här hemsidan tog jag fram för en ny rengöringsprodukt som heter Z-Water. Här har jag stått för hemsidans innehåll och struktur. 

Kampanjsajt


Den här sajten tog jag fram för en kampanj om ångtvätten Idromatic. Här har jag stått för webbplatsens innehåll och struktur. 

Jag skapar innehåll till era hemsidor och sociala medier


Behöver ni någon som hjälper er med att publicera relevant innehåll på er hemsida eller i era sociala kanaler? En resurs som behärskar både text, foto, video och podd? Men också marknadsföring och annonsering i digitala kanaler. Då finns jag här för er. Tveka inte att kontakta mig så berättar jag mer!

unsplash